Hoʻomaka a me nā pono o SHINE+GHK-Cu Pro

Inoa Kimia:
Copper Tripeptide-1, 4-(2-hydroxyethyl)piperazin-1-ylethanesulphonic acid, Betaine, Propane-1,3-dio, Wai, Pentane-1,2-diol

KULA+GHK-Cu Pro

 

HuahanaDkakau ana

ShoʻohuihuiMechanism:ʻO ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻoheheʻe supramolecular e kāʻei i ka peptide keleawe uliuli, e pale i ka hana o ka peptide keleawe polū, e pale i ka hoʻopili pololei ʻana me ka māmā, ka wela a me ke alakaʻi ʻana i ka inactivation, e pili ana i ke ʻano amphiphilic o ka supramolele hiki ke hoʻoikaika i ke komo ʻana o ka uliuli. peptide keleawe i loko o ka ʻili, a hoʻokuʻu lohi e hoʻomaikaʻi i ka peptide keleawe uliuli i ka ʻili o ka manawa noho, e hoʻonui ana i ka absorption a me ka hoʻohana ʻana, a hoʻomaikaʻi maikaʻi i ke ʻano o ka absorption percutaneous o ka peptide keleawe a me ka bioavailabilit.y.

Nā hiʻohiʻona kūpono:

Hoʻoulu maikaʻi ʻo 1.GHK Cu i ka synthesis o nā protein ʻili nui e like me ka collagen a me ka elastin i nā fibroblasts;a paipai i ka hana ʻana a me ka hōʻiliʻili ʻana o nā glucosaminoglycans kūikawā (GAGs) a me nā proteoglycans liʻiliʻi..Hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka synthesis o ka collagen a me ka elastin, hoʻomaikaʻi i ka elasticity a me ka ʻili.

2.Ma ka hoʻonuiʻana i ka hana o nā fibroblasts, a me ka hoʻoikaikaʻana i ka hanaʻana o nā glucosaminoglycans a me nā proteoglycans, GHK Cu loaʻa ka hopena o ka hoʻoponopono a me ka hoʻoponopono houʻana i keʻano o kaʻili kahiko.ʻAʻole wale ʻo GHK Cu e hoʻoulu i ka hana o nā metalloproteinases matrix like ʻole, akā hoʻoulu pū kekahi i nā anti-proteases (ʻo kēia mau enzymes e hoʻoikaika i ka haki ʻana o nā protein matrix extracellular). , kākoʻo i ka hana hou ʻana o ka ʻili a hoʻomaikaʻi i kona helehelena kahiko.

Nā pōmaikaʻi i ka Efficacy:Moisturizes, hoʻoponopono, hakakā i nā wrinkles a hoʻomaha.

Waihona huahanaE mālama i loko o kahi lumi ma 8-15 ℃.E hoʻokaʻawale i nā kumu ahi a me ka wela.Kāohi pololei i ka lā.E hoʻopaʻa i ka pahu.Pono e mālama kaʻawale mai ka oxidant a me ka alkali.E mālama me ka mālama pono e pale i ka pōʻino o ka ʻeke a me nā pahu.


Ka manawa hoʻouna: Iune-20-2024