ʻO kahi mea hana anti-kahiko-Glyceryl Glucoside

Loaʻa i ka mea kanu Myrothamnus ka mana kūʻokoʻa e ola i nā wā lōʻihi loa o ka pau ʻana o ka wai.Akā hikiwawe, i ka wā e hiki mai ai ka ua, e ʻōmaʻomaʻo hou ana i loko o kekahi mau hola.Ma hope o ka pau ʻana o ka ua, maloʻo hou ka mea kanu, e kali ana i ka mea kupanaha hou o ke alahouana.
ʻO ia ka mana hoʻōla ponoʻī a me ka hiki ke hoʻopaʻa wai o ka mea kanu Myrothamnus i hana i kā mākou mea hoʻomohala hoʻokolohua i hoihoi a hoʻoikaika.Wahi a ka mea hana nui, hiki i ka hui pū ʻana o ka glycerol a me ka glucose mole me nā paʻa glycosidic hiki ke hoʻoikaika i ka ulu ʻana o nā keratinocytes.ʻO ka'ōlelo o ka aquaporin 3-AQP3 i hoʻohui maikaʻi i kēia māhele o ka glycerol glucoside.
ʻO ka PromaCare GG kahi mea hoʻoikaika i ka wā kahiko a me ka cell boosting active ingredient. ʻO ia ka mea e nānā pono ai i nā ʻili o ka ʻelemakule a i ʻole koʻikoʻi me nā hana lohi a me ka metabolism a me ka ʻili oʻo me ka nalowale o ka elasticity.Hoʻoulu ʻo Glyceryl Glucoside i nā ʻili ʻili kahiko ma o ka hoʻoulu ʻana a hoʻōla hou i kā lākou hana metabolic.
Ke alakaʻi nei kēia i nā hopena lapaʻau koʻikoʻi:
ka hydration a pau ma hope o hoʻokahi noi a hiki i ka 24%
hoʻonui i ka elasticity o ka ʻili e 93%
ka piʻi ʻana o ka ʻili a hiki i ka 61%南非不死草 (1)


Ka manawa hoʻouna: Iulai-15-2021